Verhuur

Accommodatie en andere verhuur

De meeste Scoutinggroepen gaan zo vaak mogelijk op kamp. Dit zijn vaak de leukste momenten van het jaar voor de jeugdleden. Omdat wij het als Scoutinggroep op prijs stellen om voor een aantrekkelijke prijs in clubhuizen van andere groepen te kunnen overnachten hebben wij ons terrein en clubhuis voor andere Scoutinggroepen te huur.

Kampverhuur

Het clubhuis Ameland wordt door ons als scoutinggroep voornamelijk op zaterdag gebruikt. Bij het gebouw hoort een loods waarin we het onderhoud doen.

In het gebouw mag door jeugdorganisaties worden overnacht met maximaal 20 personen en 30 personen mogen op het terrein kamperen. Het gebouw met een keuken en een binnenruimte is geschikt als vast onderkomen bij het kamperen op grote terrein. In het clubhuis zijn 2 WC’s aanwezig. Ook is er een keuken die gebruikt kan worden met een koelkast, afwasmachine, oven, wasbak en 4 gaspitten.

Het terrein is ideaal gelegen aan de zuidrand van Amsterdam, met bus, tram, metro en trein op loopafstand. Er is ook een groot winkelcentrum met de fiets of auto gemakkelijk te bereiken (90 min gratis parkeren) en een supermarkt op loopafstand (of 2 uur gratis parkeren). Het terrein heeft een eigen haven welke direct uitmondt op De Nieuwe Meer. Het Amsterdamse Bos is op loopafstand. Hierdoor is het terrein geschikt voor zowel land- als zeeverkennersgroepen. Kampvuren behoren tot de mogelijkheden tijdens een kamp.

Wil je meer info?

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden, kosten en nog beschikbare data contact op met de dunnewoldhendrickdekeyser@gmail.com

%d bloggers liken dit: