Pictionairy

Na hard werken aan onderhoud, is het natuurlijk fijn om even te ontspannen. Vandaag hebben we dat gedaan door met de jongste leden het spelletje Pictionairy te spelen. Om de beurt kreeg een teamlid een woord dat getekend moest worden op het whiteboard. De kinderen waren behoorlijk fanatiek! Er werd hard geroepen met suggesties, maar iets tekenen is toch lastiger dan gedacht. Daarna wilden we eigenlijk even naar buiten, maar het regende wel heel hard, dan maar voor een keer een film kijken. We duimen voor droog weer volgende week, misschien kunnen we dan weer eens het water op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: