1 april

Tja, vandaag was het natuurlijk dé dag om een grapje met de kinderen uit te halen. We hebben het klein gehouden, zodra we compleet waren hebben we de kinderen bij elkaar geroepen voor een tussentijds examen. Voor de Wilde Vaart over het Klein Vaarbewijs en voor de junioren over knopen en zeilkennis. Het duurde echt even voordat ze doorhadden dat het allemaal niet zo serieus was. Leuk vermaak voor de leiding dus. Daarna hebben we met z’n allen de Viking en de Stealin grotendeels in de verf gezet. Nu gaat het vlot en ligt over een paar weken hopelijk de hele vloot weer in het water.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: