Onderhoud

Het onderhoudsseizoen is nog niet ten einde, wel was het gisteren warm genoeg om te gaan schilderen. Dus het eind is in zicht. We zijn bezig geweest met het schuren en schilderen van de Stealin en de Viking, hopelijk lukt het ze binnen een paar weken in het water te krijgen. Verder was het onverwacht mooi weer, en is er ook buiten het een en ander aan werk verzet en gewerkt aan de boomhut. Zo mooi als de afbeelding is die van ons nog niet, maar er wordt nu al een hoop plezier aan beleefd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: