Oriënteren in de mist

Het was heel mistig vandaag! Dat mist zo lang blijft hangen, gebeurt niet heel vaak. Een mooie gelegenheid om eens te ervaren hoe het is als je geen idee meer hebt waar je heen moet. Met kleine groepjes kinderen zijn we, met de Naessy, het meer opgegaan, na een stukje varen (natuurlijk niet alleen rechtuit), moesten ze bedenken welke kant ze op moesten om terug te gaan. Dat bleek best een opgave! Gelukkig wist de leiding die mee was wel welke kant het clubgebouw was en is iedereen weer veilig terug gekomen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: