Kerstlunch

Vandaag hebben we het kalenderjaar voor de kinderen afgesloten met een kerstlunch. Met elkaar hebben we gesmikkeld van allerlei lekkere broodjes en allerlei soorten beleg. Na het afruimen en opruimen wat er helaas ook bij hoort, hebben we in de vrieskou een goed vuurtje gestookt waarop we daarna zelf alcoholvrije gluhwein hebben gemaakt. Van zo’n glaasje wordt je weer lekker warm van binnen! De komende twee weken zijn we er even tussenuit vanwege Kerst en Oud&Nieuw. We hopen alle kinderen weer te zien op 7 januari. Fijne feestdagen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: