Kruidnoten zoeken

Vandaag was het rustig, veel kinderen waren vandaag druk met de verjaardag van Sinterklaas. De kinderen die er wel waren hebben eerst wat onderhoud aan de Viking gedaan. Daarna hadden we een kruidnotenzoektocht bedacht. Om te voorkomen dat we muizen zouden voeren, hebben we niet de kruidnoten zelf verstopt, maar kleine briefjes met een getal erop. Deze moesten gezocht worden en leverden kruidnoten op. Omdat het vandaag waterig koud was, hebben we ons aan het eind van de middag opgewarmd aan een lekker vuurtje. Iedereen kon daarna rozig naar huis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: