Manoeuvreren met de Lis

Vanmorgen vroeg is de Lis van de werf terug naar haar eigen ‘stekkie’ gevaren. Voor het eerst sinds jaren ging dat zonder problemen met de motor. Dat betekent dat we de Lis nu weer echt kunnen gaan gebruiken voor groepsactiviteiten. We kunnen helaas nog niet zeilen, hiervoor moet eerst de mast nog gekeurd worden. Maar we kunnen, nu de motor het goed doet, wel alvast gaan oefenen met het varen. En dat is ook wat we hebben gedaan vanmiddag met de oudste kinderen. De jongere kinderen hebben zich aan land vermaakt met het slopen van pallets om van de stukken hout vervolgens een hut te bouwen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: