Zeilen met de 666 en werfbeurt Lis

Koud, zon en een lekker windje. Een ideale dag om te gaan zeilen met de 666 die vorige week te water gelaten is. Zolang de zon er was, was het heerlijk, maar toen die onder ging, was iedereen blij weer naar binnen te kunnen. Verder is de afgelopen week heel hard gewerkt aan de Lis. Het hele onderwaterschip is schoongemaakt, er zijn reparaties uitgevoerd en ze is weer netjes geschilderd. Volgende week ligt ze weer op haar vertrouwde plek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: