Bijna klaar!

Wat een eigenlijk raar weer was het vandaag. De oudste kinderen hebben vandaag eerst geholpen om de Hymir naar buiten te krijgen uit de loods. Daarna hebben ze heel rustig, want weinig wind, gezeild. Nu de Hymir buiten staat, kan de mast er op. Ook gaan we komende week aan de slag met het aftekenen van de waterlijn en daarna natuurlijk het schilderen van het laatste stuk antifouling. Als het goed is, lukt dat allemaal volgende week zodat ze zaterdag 12 november feestelijk het water in gelaten kan worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: