Oefenen met aanleggen

Wat een heerlijke middag was het. In verband met de herfstvakantie waren er maar weinig kinderen. Alle kinderen zijn lekker het water op gegaan en hebben daar flink lang gezeild. Aan het eind van de middag zijn de jongste kinderen opgehaald en hebben de oudere kinderen nog even geoefend met aanleggen onder leiding van een oud lid. Terwijl de kinderen zichzelf vermaakten op het water, is door de andere aanwezigen hard gewerkt aan de Hymir zodat deze op tijd klaar is voor 12 november.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: