Rood!

Vorige week was te zien dat de Hymir in de loods gezet is. Afgelopen week is de vlet helemaal rood gespoten. Hierdoor heeft de vlet een harde onderlaag en kan ze er als het goed is voorlopig weer tegenaan. Naast rood komt er ook nog zwart op de vlet. De komende weken zullen we aan de slag gaan met het aanbrengen van de zwarte accenten en het maken van de vlonders. We gaan er vanuit dat ze op zaterdag 12 november te water gelaten kan worden. Dit zullen we doen met een klein feestje op de club waarbij leden en oud-leden uitgenodigd worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: