Alle boten op ’t water

Het was vandaag een gezellig drukke dag. Bijna alle jeugdleden waren er, het weer was zonnig en er stond een lekker rustig windje. Perfect om met alles en iedereen het water op te gaan dus. Er is heerlijk zelfstandig gezeild in de Viking, de Stealin en de Merlet en ook de Fly Tour was met leiding en kinderen het water op. Terwijl iedereen het water op was, is de nieuwe mast op de Hymir gepast zodat we stagen kunnen laten maken. Aan het eind van de dag is de Hymir naar binnen gereden zodat we kunnen beginnen aan het schilderwerk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: