Armbandjes en reuze-Jenga

Vandaag worden de laatste dingen aan de Hymir gedaan zodat de vlet klaar is om volgende week feestelijk het water in te gaan. Daar kan niet iedereen bij helpen. De kinderen die niet kunnen helpen gaan aan de slag met het knopen van armbandjes en spelen daarna reuze-Jenga. Na het in het water laten van de Hymir zullen we echt met het onderhoud beginnen. Dit jaar gaat de Viking als eerste uit het water, de Wilde Vaart heeft de Viking alvast helemaal afgetuigd zodat we vlot aan de slag kunnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: