Jantje Beton collecte

Vanmiddag was het tijd voor de collecte van Jantje Beton. De afgelopen week hebben de kinderen al op verschillende plekken gecollecteerd voor dit goede doel. Vandaag maakten we een eindsprint vanuit Amsterdam West waar veel van onze leden wonen. De kinderen hebben echt goed hun best gedaan. Er zijn meer dan 60 digitale donaties gedaan op 1 dag en sommige bussen waren echt goed vol. Binnenkort horen we wat de opbrengst was. Van deze opbrengst willen we pionierhout aanschaffen. Mocht je nog een donatie willen doen, dat kan digitaal nog tot 31 maart via deze link.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: