Zeilen en knopen

Echt lekker lenteweer met een lekker windje. Daarom moest er natuurlijk gezeild worden! Terwijl twee groepjes met de vletten het meer op gegaan zijn hebben de jongere kinderen geoefend met knopen. Het was duidelijk dat het goed was deze weer even op te frissen voordat we met optimisten het water op gaan. Uiteindelijk is het de meeste kids gelukt om ook met 1 hand en achter hun rug bijvoorbeeld de achtknoop te maken. We komen er wel! Nu duimen voor meer warm weer zodat we snel met iedereen het water op kunnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: