Bijzondere vondst

Vandaag was het fris, maar verder opnieuw erg mooi weer. Een aantal leden had zelf een spel bedacht dat ze vandaag wilden doen, dus daar zijn we mee begonnen. Terwijl de kinderen lekker zelf het spel aan het spelen waren, hebben andere leden de berg afvalhout van vorige week verwerkt tot snippers en natuurlijke beschoeiing. Bij het werk aan de walkant werd het anker op de foto gevonden. Dat moest natuurlijk schoongemaakt worden zodat we het goed konden bekijken. Nu nog bedenken waar het vandaan gekomen zou kunnen zijn.

Aan het eind van de middag hebben de kinderen een collectebus voor Jantje Beton meegekregen, de komende week gaan ze zelf aan de slag met collecteren. Volgende week zaterdag doen we met z’n allen een eindsprint. We collecteren voor Jantje Beton omdat we buiten actief zijn belangrijk vinden voor kinderen en op deze manier dit bereikbaar kunnen maken voor alle kinderen. Daarnaast kan onze club ook buitenspeelmaterialen aanschaffen met de opbrengst. Wilt u doneren maar komen we niet bij u in de buurt? Dan kunt u ook online doneren via deze link. Alvast bedankt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: