Pionieren

We hebben vandaag geoefend met pionieren. Dat hebben we gedaan in het klein zodat iedereen tegelijk kon oefenen met de verschillende sjorringen en knopen. Als het bevalt, dan gaan we kijken of er pionierpalen aangeschaft kunnen worden en we grotere toffe dingen kunnen bouwen. De kinderen hebben de timmersteek geleerd, de kruissjorring en de achtvormige sjorring. Iedereen heeft een driehoekig grondvlak gemaakt met drie kruissjorringen en een driepoot met een achtvormige sjorring. Toen iedereen de techniek doorhad hebben we deze in praktijk gebracht door de kinderen in teams een ‘wandelende A’ te laten maken. De samenwerking ging na wat oefenen steeds beter!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: