Quarantaineperikelen

Een groot deel van onze leden zit vandaag in quarantaine door besmettingen op school. Met de aanwezigen hebben zijn we lekker buiten bezig geweest. De boten zijn gehoosd, het dek van de Lis is gepoetst, er is gevoetbald en we hebben ontspannen bij een vuurtje met wat marshmallows. En ondertussen werden binnen wat klusjes gedaan die al langer op de lijst stonden. We hebben de ruimte met de muziekinstallatie uitgemest zodat we weer weten wat waar op aangesloten is en alles weer schoon is. Hopelijk zijn we volgende week compleet!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: