Start 2022

Vandaag was de eerste opkomst van 2022, nog niet iedereen is klaar met vakantie, dus we waren met minder dan normaal. De bedoeling was dat we een lekker vuurtje zouden stoken en onze kerstbomen zouden verbranden, helaas zat het weer tegen en hebben we een andere activiteit gedaan. We zijn aan de slag gegaan met het maken van een pijl en boog. Na het maken wilde iedereen natuurlijk de boog uitproberen. Helaas, moesten sommige snelle werkers even wachten zodat het schieten verantwoord kon gebeuren. We duimen voor droger weer volgende week.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: