Kerstlunch

Vanmiddag hebben we met elkaar het kalenderjaar afgesloten met een lekkere kerstlunch. Na het smikkelen van allerlei broodjes en beleg, hebben we buiten rugby gespeeld. Dat was door het natte veld een heerlijk modderige bezigheid. De eerstvolgende clubmiddag staat gepland op 8 januari 2022, we hopen dat deze ondanks de maatregelen toch door kan gaan. Zo niet, dan krijgen leden dat natuurlijk bijtijds te horen! Alvast fijne feestdagen en tot in 2022!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: