Fakkels

Vandaag hebben we met de kinderen fakkels gemaakt. Omdat het pas leuk is om ze aan te steken als het begint te schemeren, hebben we tussen het maken en het aansteken allerlei andere dingen gedaan. Er zijn pallets gesloopt voor brandhout, een boot is schoongespoten, er zijn bootjes getimmerd en armbandjes geknoopt. Iedereen heeft gedaan waar hij of zij zin in had. De middag hebben we afgesloten met het aansteken van de fakkels. Volgende week de afsluiting van het kalenderjaar met een kerstbrunch.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: