Sinterklaasdobbelspel

De Sint heeft vandaag een zak pakjes afgeleverd, helaas was nergens opgeschreven wat voor wie was. Daarom hebben we een spel gedaan waarmee alle kadootjes verdeeld werden. In de eerste ronde moesten alle pakjes uit de zak gedobbeld worden en uitgepakt, in de tweede ronde mocht je door te dobbelen je best doen om het pakje te pakken te krijgen dat je graag zou willen. Het was een hele gezellige middag! De grootste jongens wilden niet mee doen met het spel, zij hebben de Hymer, die in gebruik was als moestuin leeggeschept. We gaan proberen deze weer op te knappen voor gebruik met de kids, na de jaarwisseling waarschijnlijk meer hierover.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: