Nieuwe Wilde Vaart

Dit weekend was een speciaal weekend. Vrijdagavond zijn we gestart met een avondactiviteit voor alle leden. Een aantal mochten daarna blijven, zij hebben dit weekend laten zien wat ze kunnen om door te stromen naar de Wilde Vaart. Na een onrustige nacht zijn ze zaterdagochtend al vroeg wakker gemaakt. Na een ontbijt en het klaarmaken een lunch zijn we vertrokken naar de Westeinderplassen. Daar hebben de kinderen lekker gezeild. Toch weer anders zo’n groter stuk water met meer wind omdat er minder bebouwing en bomen omheen staan. Na terugkomst hebben de kinderen laten zien dat ze ook genoeg weten van onder andere voorrangsregels en knopen. Ook al valt er nog veel te leren, ze mogen zichzelf vanaf nu Wilde Vaart noemen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: