Bambox

Ook al was het vandaag droog, het was wel heel fris en er stond geen wind. Daarom hebben we gekozen voor een binnenactiviteit. Met elkaar hebben we ons vermaakt met het bouwen met Bambox. Dat zijn bamboestokjes en elastiekjes waarmee je allerlei bouwwerken kunt maken. Vandaag hebben de kinderen geprobeerd een boot te bouwen van de stokjes. In eerste instantie deden ze dat in het platte vlak, maar 3D is natuurlijk een veel leukere uitdaging! Binnenkort gaan we dit nog een keer doen, want er valt nog een hoop te leren en te proberen. Hopelijk staat er volgende week wel voldoende wind om te gaan zeilen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: