Laatste keer oefenen

Wat een verrukkelijk weer was het vandaag, droog, zon erbij en zelfs een beetje wind. Voor de aankomende Wilde Vaart, het laatste weekend voordat ze echt moeten laten zien wat ze kunnen. De leiding is hoopvol, er werd meteen na aankomst begonnen met boten hozen en vervolgens klaar maken voor vertrek. Nog een kleine instructie en daarna zo snel mogelijk weg, want de laatste moest misschien wel corvee doen! Een extra stimulans om op te schieten. Volgende week is er op vrijdagavond een activiteit voor alle kinderen, de toekomstige Wilde Vaart blijft vervolgens het hele weekend om te laten zien wat ze de afgelopen jaren hebben geleerd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: