Wind en regen

Het was heel ander weer dan de afgelopen weken, vandaag stond er wel (een beetje) wind en kon er door de vletten gezeild worden. Voor de optimisten vonden we het te fris om te gaan zeilen en hadden we een ander programma bedacht. Toch is er wel een optimist het water in gegaan. Een van de leden had namelijk aangegeven nog een keer te willen oefenen met omslaan. Brrr, maar wat een bikkel! Gelukkig daarna opgewarmd met warme chocolademelk. We hadden dat op eigen vuurtjes willen maken, maar door de regen lukte dat helaas niet. Hopelijk volgende week een nieuwe poging.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: