Zelfstandig zeilen

Vandaag heeft de aspirant Wilde Vaart zelfstandig gezeild. Het optuigen ging best goed en het zeilen op het meer ook. Het verhalen verdient nog wel aandacht, daar gaan we de komende weken mee aan de slag. Ook de optimisten deden vandaag goed hun best, er is flink geoefend met aan de wind zeilen. Na het zeilen was er een heksenparcours uitgezet. Alle leden moesten met een ‘heksenbezem’ het parcours afleggen, dit bleek een zeer grappig gezicht te zijn! De dag is afgesloten met het blijven eten van de aspirant Wilde Vaart, druk maar erg gezellig!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: