Zeilwedstrijd – 1e prijs

Er was vanmorgen al vroeg activiteit bij de club. Drie van onze leden deden namelijk mee met de Regionale Zeilwedstrijd die vandaag gehouden werd op De Nieuwe Meer. De wedstrijd was aan de andere kant van het meer. De Naessy heeft onze vlet, en een hoop anderen die kant op gesleept. In de wedstrijd hebben de jongens de weinige wind goed benut, ze zijn eerste geworden. Proficiat jongens! Volgend jaar doen we misschien wel met meer boten mee. De overige leden hebben de middag gevuld met het oefenen van lijnwerpen, roeien en wrikken. Allerlei vaardigheden voor het verhalen van een boot. De jongste leden hebben geoefend in het zeilen in een optimist, dat gaat elke week een stuk beter, zelfs met de (ontbrekende) wind van vandaag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: