Zonovergoten superdag!

Wat een heerlijk weer vandaag! Vorige week hebben we met de kinderen besproken dat het leuk is als we na het verzamelen zo snel mogelijk het water op kunnen. Dat bleek niet tegen dovemans oren gezegd. Voor de officiele start van de middag waren alle vletten al vertrek klaar. Na een kort momentje met iedereen waar de plannen voor de middag en de komende periode zijn verteld, is iedereen vertrokken. Behalve de vletten, waren ook alle optimisten in gebruik. Ook bij terugkomst ging als soepel en werd al het materiaal netjes opgeruimd. Een pluim voor alle (jeugd-)leden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: