Nieuw seizoen gestart!

Vandaag was de eerste opkomst sinds de zomervakantie. Het was fijn om alle kinderen weer te zien. Een deel van de groep is gaan zeilen, het geheugen moest wel even opgefrist worden! Met het deel dat niet ging zeilen hebben we op een actieve manier ook wat kennis opgefrist. In een parcourtje hebben de kinderen een aantal knopen geoefend en het lijnwerpen. Na het parcourtje hebben we lekker een vuurtje gestookt. Met al dat snoeiafval van vorige week lukte dat prima. We hopen volgende week weer met iedereen het water op te kunnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: