Snoeien!

De afgelopen weken waren er geen opkomsten in verband met de zomervakantie. Dat betekent echter niet dat er niets gebeurd in en om het gebouw. Het is dit jaar bijzonder groeizaam weer waardoor er rondom het gebouw metershoog onkruid stond. Dit hebben we grondig aangepakt en ook diverse bomen zijn gesnoeid zodat het gebouw vanaf de weg weer te zien is en vanuit het gebouw het water. De komende week ronden we alle onderhoudswerkzaamheden af. We hopen dan alle kinderen op 28 augustus weer te ontvangen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: