Zwemweer!

Vandaag stond er bijna geen wind, daarom hebben we ervoor gekozen om te oefenen met roeien. Dat was natuurlijk best zwaar, dus hebben we niet al te lang gedaan. Na het roeien was het eindelijk lekker zwemweer. Er werd heerlijk gesprongen, geslingerd en gezwommen. Kinderen die niet gingen zwemmen, deden waar ze zelf zin in hadden, zoals Donald Ducks lezen, vuurtje maken of lekker springen op de trampoline. Volgende week laatste opkomst voor het zomerkamp!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: