Omslaan!

Het was lekker weer vandaag en de laatste keer voor de zomervakantie. Ook stond er weinig wind. Een mooi moment dus om te oefenen met het omslaan, in dit geval in de optimisten. Eerst hebben de kinderen geoefend met het kruizen tegen de wind in, daarna heeft iedereen vrijwillig een nat pak gehaald door de optimisten te laten omslaan. Niet iedereen was aan het oefenen met omslaan, 1 groep heeft gewoon gezeild in een lelievlet, deze kinderen zijn na het zeilen heerlijk het water in gezwommen. Volgende week zaterdag start het zomerkamp, we gaan dit jaar naar de Stierop. De voorbereidingen zijn al in volle gang.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: