Zeilroutine

Zo, wat een ander weer vandaag in vergelijking met de afgelopen week! Sinds gisteravond is de temperatuur flink naar beneden gegaan en dat is weer even wennen. De junioren die (als alles goed gaat) na de zomervakantie wilde vaart moeten worden, krijgen steeds meer routine in het optuigen en klaarmaken van de boten, goed om te zien! Hierdoor konden we toen iedereen er was en we een korte gezamenlijke start hadden, snel het water op. Ook bij terugkomst ging het aftuigen en opruimen vlot en netjes, fijn. Na het zeilen was er tijd om op eigen initiatief activiteiten te doen, een deel ging flink springen op de trampolines en een ander deel ging kleine vuurtjes maken. Een heerlijke middag dus!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: