Feestweekend

Oké, het is eigenlijk een heel gewoon weekend, maar voor veel leden toch een beetje feest. Drie van onze leden zijn geslaagd voor hun eindexamen, twee leden waren vandaag jarig en 1 lid is morgen jarig. Verder is ook de Viking eindelijk te water gelaten, ook een feestje na het groot onderhoud ;-). We zijn vanmiddag eerst met alle jeugdleden het water op gegaan. De overige leden die er waren hebben de loods opgeruimd, ook een feestje om te zien nu. Volgende week zullen we gaan starten met de kampvoorbereidingen, ook leuk om naar uit te kijken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: