Stevig windje!

Er stond vandaag veel wind, maar het was ook droog. Een mooie kans om met een deel van de kinderen het water op te gaan. Uit voorzorg wel een rif in het zeil gelegd. Eenmaal de sloot uit, ging het echt lekker en hebben de junioren leuke nieuwe ervaringen opgedaan. Ze kwamen allemaal enthousiast terug. De kinderen die niet gingen zeilen hebben zich in en om het gebouw vermaakt, ze hebben een mini toernooitje tafeltennis gedaan en ze hebben zich vermaakt met de flipperkast. Ook heel leuk om te doen. Hopelijk volgende week weer met alle kinderen het water op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: