Heerlijk lenteweer!

Wat hebben we lang uitgekeken naar een middag zoals deze. Redelijke wind en een zonnetje. We zijn dus ook zo snel mogelijk het water op gegaan. De optimisten vertrokken als eerste en zijn dit keer ook lekker het meer op gegaan. De Stealin vertrok met een klein groepje kinderen en leiding om te leren binnenkort zelfstandig het water op te gaan. De Merlet vertrok met een groepje kinderen dat we dat al toevertrouwen. Het ziet er naar uit dat we na de zomer een nieuwe ploeg Wilde Vaart hebben! Na het zeilen waren er een paar kinderen zo dapper om ook te gaan zwemmen, maar het water bleek nog best koud! De rest van de avond heeft de leiding nagenoten aan de waterkant.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: