Team spirit!

Het was vanmiddag onverwacht lekker weer. De kinderen die kwamen gingen meteen aan de slag met het klaarmaken van de boten. Hierdoor konden we snel het water op. Er stond wat weinig wind, dus de optimisten bleven in de sloot om daar te oefenen. De Stealin ging het water op met alleen junioren. Voor het eerst helemaal zelfstandig in een vlet! Op naar het Wilde Vaart zijn. Ondertussen werd in de Merlet een andere groep opgeleid om wellicht volgende week ook zelfstandig het water op te gaan. Na het zeilen hebben we met elkaar opgeruimd en waren we net voor de regen weer binnen. Een topmiddag waarbij iedereen elkaar supergoed heeft geholpen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: