Vakantie!

Vandaag is voor veel kinderen de meivakantie begonnen, daardoor is een deel van de kinderen vandaag niet aanwezig. Dat betekent dat we tijd hebben om andere dingen aan te pakken. Terwijl alle kinderen op het water waren in vletten en optimisten, is een deel van de aanwezigen gestart met de opfrisbeurt van de keuken. De komende week zal hier nog veel meer in gebeuren. Als we klaar zijn zullen we een voor en na foto delen. Na het zeilen was het tijd om de nieuwe tafeltennisbatjes uit te proberen, een van de materialen die we aangeschaft hebben van de Jantje Beton-opbrengst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: