Keukenvernieuwing

Komende zaterdag is er geen opkomst voor de kinderen. Het is vakantie en we zijn in het gebouw bezig met een opknapactie. Inmiddels zijn de eerste vorderingen zichtbaar en die willen we natuurlijk delen! De eerste wand in de keuken is voorzien van nieuwe kasten die we gekregen hebben van basisschool de Meidoorn, het zal geen verassing zijn welke foto de ‘voor’ -situatie weergeeft en welke de ‘na’. Morgen gaan we verder met onderkastjes in de keuken, de gereedschapkast enzovoort. Genoeg te doen nog! Volgende week is er weer een opkomst voor alle kinderen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: