Eerste zeilmiddag!

Het was vanmiddag heerlijk weer en de eerste dag dat we met alle kinderen het water op zijn geweest. De middag zijn we begonnen met een stukje theorie over de voorrangsregels op het water. Daarna zijn de kinderen in groepjes verdeeld en zijn ze met de FlyTour, twee lelievletten en vier optimisten het water op gegaan. De Stealin heeft vandaag voor het eerst de nieuwe set zeilen kunnen uitproberen, dat was fijn zeilen! Op het water vliegt de tijd en na het aftuigen en opruimen van alle materialen was het al bijna weer tijd om naar huis te gaan. Een heerlijke middag dus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: