Optuigen? Dat is lang geleden!

Het is de bedoeling dat volgende week alle kinderen het water op gaan. De meeste van onze boten liggen dan in het water, en hopelijk is het weer dan ook iets beter. Een deel van de kinderen zal dan in een lelievlet gaan zeilen en een ander deel in de optimisten. Omdat het voor alle kinderen lang geleden is dat ze een boot zeilklaar maakten, staat het oefenen daarvan vandaag op het programma. Na het optuigen hebben we ook allerlei benamingen van onderdelen weer even opgehaald. Als we dan volgende week een instructie geven, weten de kinderen hopelijk ook wat er bedoeld wordt. Na het optuigen hebben we alles weer netjes opgeruimd, een oefening op zich. Nu duimen voor mooi weer volgende week!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: