Paaseieren en gepofte appel

Wat een heerlijk lenteweer vandaag! Omdat het morgen Pasen is, hebben we natuurlijk met de kinderen eieren gezocht. We hebben de kinderen in drie teams verdeeld, elk team moest 25 eitjes zoeken in een specifieke kleur. Dat bleek een behoorlijke uitdaging! Het grootste deel van de eieren is uiteindelijk gevonden, maar zo’n 20 eieren liggen nog ergens….Wel hebben we roze eieren van de buren gevonden. Ben benieuwd wanneer we de niet gevonden eitjes gaan vinden. Na het eieren zoeken hebben we een lekker vuur gemaakt en daarboven appels gepoft. Smullen! Terwijl de kinderen dus een vol programma hadden voor de middag, waren de ouderen druk bezig met het opbouwen van de flytour. Helaas niet in 1 middag gelukt om deze in het water te krijgen. Volgende week verder, en dan hopelijk ook een vlet weer het water in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: