Paaseirace

Een winderig dagje vandaag, dus (nog) niet het water op met de kids. Eigenlijk wilden we vandaag appels gaan poffen, maar omdat de wind recht op de vuurplaats stond, uiteindelijk maar wat anders bedacht. Het grootste deel van de kinderen is buiten begonnen met het spelen van een aantal spellen, een klein deel was ondertussen binnen knopen aan het oefenen. Na de spelletjes en het oefenen van knopen, wilden we de kinderen lekker laten rennen. We hebben ze in 15 minuten zoveel mogelijk rondjes om het gebouw laten rennen. Elk rondje (bijgehouden door streepjes op de handen) levert volgende week een paasei op. Er werd fanatiek gerend, het record is 27 rondjes! Na een korte pauze hebben de kinderen de rest van de middag ‘vrij’ gespeeld en onder andere ‘rond-de-tafel’ gespeeld. Volgende week uiteraard eieren zoeken als paasactiviteit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: