Wrikken, lijn werpen en schoonmaken

Vandaag een middag met allerlei verschillende activiteiten. De groep hebben we verdeeld in vier verschillende teams. Elk team heeft andere dingen geoefend of gedaan. Een groepje heeft geoefend met het werpen van een lijn, handig voor als je een boot gaat slepen, een groepje heeft geoefend met de theorie en met wrikken, een groepje heeft knopen geoefend en een groepje heeft de waterkant ‘opgeruimd’ door zwerfafval te verzamelen. De laatste weken stond de wind naar het land toe en daardoor is er veel vuil aangespoeld, in korte tijd hebben we 3(!) vuilniszakken vol verzameld. Terwijl alle kinderen lekker bezig waren, werd er in de loods hard gewerkt aan de boten. Nog een paar weken en dan kunnen ze het water in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: