Collecte Jantje Beton

Dit jaar doen wij als club mee met de Collecte van Jantje Beton en gisteren (13 maart) zijn we met de kinderen langs de deuren gegaan om geld op te halen. Jantje Beton is hét goede doel dat zich sinds 1968 samen met kinderen en jongeren inzet voor meer en uitdagender speelruimte en meer speelkansen. Na het collecteren hebben de kinderen zich heerlijk uitgeleefd in een gymzaal van een basisschool. Inmiddels is duidelijk dat we ruim €500,- hebben opgehaald! Heb je de collecte gemist en wil je ons nog helpen? Doneer dan door de code hieronder te scannen! Ook onze club krijgt ondersteuning vanuit Jantje Beton voor het verbeteren van de speelmogelijkheden. De code kan nog tot 31 maart gebruikt worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: