Highland games

Gister (zaterdag 6 maart) hebben we met bijna alle kinderen Highland Games gespeeld. De Highland Games zijn een 19e-eeuwse voortzetting van traditionele clanspelen uit de hooglanden van Schotland. De Highland Games omvatten onder meer zware atletische wedstrijdonderdelen. Natuurlijk hebben we de games niet gespeeld zoals bij een echte wedstrijd maar hebben we deze aangepast aan de kracht van de kinderen. Ze hebben boomstam geworpen (oké, een lange paal), spijkers geslagen, gewicht heffen, touwtrekken en nog een aantal onderdelen. Een klein deel van de kinderen heeft geroeid, dit groepje moet voor de zomer laten zien dat ze ‘Wilde Vaart’ kunnen worden, en daarbij hoort natuurlijk dat je kunt roeien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: