Zeil beschilderen

Vandaag hadden we gasten van Sail a Future . Deze organisatie laat kinderen schilderen en schrijven over de toekomst van onze planeet en de oceanen op afgedankte zeilen. Hiervan worden later tassen gemaakt. De berichten van de kinderen worden dan teruggelezen op de boodschappentassen. Een deel van de kinderen heeft eerst uitleg gekregen en is toen aan de slag gegaan.

Terwijl dat groepje aan het schilderen was, werden de andere kinderen vermaakt met volleybal, vrij spelen en een parcours. De grotere jongens zijn ondertussen druk bezig met het onderhoud aan de boten, zeker nu het mooi weer wordt, hopen we dat de boten vlot het water in kunnen! Aan het eind van de middag hebben we genoten van de ondergaande zon bij een vuurtje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: