Lente in aantocht!

Wat een verrukkelijk weer vandaag! Dat betekent het water op. Normaal gesproken liggen er geen boten in het water eind februari, maar dit jaar hebben we ervoor gekozen 1 vlet de hele winter te laten liggen. Hierdoor kon er vorige week tussen het ijs gevaren worden en vandaag met een aantal jeugdleden gezeild worden. Het grootste deel van de jeugdleden is begonnen met een potje volleybal, de leden die het water op mochten kregen eerst een stukje uitleg over voorrangsregels op het water en zijn daarna zoveel mogelijk zelfstandig gaan zeilen. De rest maakte ondertussen kleine vuurtjes, deze kleine vuurtjes werden uiteindelijk een groot vuur waarboven iedereen marshmallows geroosterd heeft. Een heerlijke middag dus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: